Zo heb je de natuur
nog nooit beleefd

> Schrijf u meteen in 9 september 2017

Wandeltocht 15 kilometer: zo heeft u de natuur nog nooit beleefd

Wandelen in Friesland, maar dan anders. Verken natuur, beleef cultuur en ervaar Appelscha op z'n mooist op zaterdag 9 september. Deze route van Appelstap is 15 kilometer lang. De perfecte afstand voor de (beginnende) wandelaar die een uitdaging wil, maar nog geen doorgewinterde stapper is. Ga met deze wandeling Friesland verkennen, of in ieder geval een stukje daarvan. Maar wel een mooi stukje. U begint op de Boerestreek, een sfeervolle plek. Daarna wandelt u naar het Nationaal Park Drents-Friese Wold,  één van de mooiste plekjes om te wandelen in Friesland.

Wandeling Friesland:
langs bos, vennen, veen en weide

Denk je aan wandelen in Friesland, dan denk je aan weidse uitzichten, verre horizonnen en uitgestrekte gebieden. Maar onze provincie is meer. Dat willen we u graag laten zien in deze route van Appelstap. U wandelt langs een oud Kerkepad, via de Es, door het bos, door het Aekinger Zand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Deze route laat u kennismaken met het gevarieerde landschap waar de Friese Wouden bekend om staan, maar dan op een andere manier. Genieten in de natuur, dat is de ene kant van deze wandeltocht. De andere kant is alle theater, vermaak, licht en vertier onderweg.

Natuurlijk ontvangt u bij de finish een leuke attentie.

Zodra de zon steeds verder ondergaat en het langzaam donker wordt, ontdekt u vanzelf de andere kant van de wandelroute: beleving. Laat u onderweg aangenaam verrassen door belevenissen en avonturen die op uw pad komen op zaterdag 9 september.

U wordt getrakteerd op een belevenis, een ervaring die u meegemaakt moet hebben. Appelstap is geen gewone wandeltocht. Dit is de top van wandelen in Friesland: een mooie mix van natuur en beleving.

Schrijf u via onderstaand formulier in voor de route van 15 kilometer

Overige informatie 

 

 • Kosten: € 20,-
   
 • Kinderen t/m 11 jaar: gratis met een
  begeleidende betalende volwassene
   
 • Start: 17.00-17.30
   
 • Zonondergang: 20.04
   
 • Aankomst: tussen 20.00 uur en 22.00 uur

 

 • Datum: zaterdag 9 september 2017