Lange route:
de blik op oneindig

> Schrijf u meteen in 9 september 2017

Wandeltocht 30 kilometer: hoe langer de tocht, hoe verder de blik op oneindig

Wandelen in Drenthe wordt extra mooi als u start in Friesland. Aan de rand van deze mooie en gevarieerde provincie ligt het startpunt van de 30 kilometer route: de sfeervolle Boerestreek in Appelscha. Een betere plek om met Appelstap te beginnen is er niet. Voor de stevige stappers onder ons is er een mooie wandelroute van 30 kilometer uitgezet waarin natuur centraal staat. U loopt grotendeels onverhard. Dus wilt u tijdens een wandeling Drenthe en Friesland verkennen? Doe mee aan Appelstap en verken de natuur op haar mooist.

Wandeling Drenthe en Friesland: beleef de natuur op haar mooist

In de wandelroute van 30 kilometer maakt u iets bijzonders mee: de schemering in het Drents-Friese Wold. Dit Nationaal Park bestaat uit groene essen, dichtbegroeide bossen, uitgestrekte heide en indrukwekkende zandverstuivingen. U start 's middags als het nog licht is. Terwijl de zon steeds verder zakt, gaat u verder en verder het Nationaal Park Drents-Friese Wold in. Hier staat natuur beleven centraal. U ontdekt de natuur op een bijzonder moment. Het moment dat de nacht langzaam zijn intrede doet. 

Op het moment dat de dag eindigt, vervaagt het licht langzaam.  De bomen werpen lange schaduwen op het pad voor u. Ervaar de natuur eens op een andere manier.

 

Dat maakt deze wandeling uniek. Bij terugkomst in Appelscha staat beleven centraal. Hoe u dit ervaart, houden we nog even geheim. Maar een ding is zeker: hoe veel u ook zult wandelen in Drenthe en Friesland, een belevenis zoals Appelstap maakt u niet mee.

Schrijf u via onderstaand formulier in voor de route van 30 kilometer

Overige informatie 

 

 • Kosten: € 20,- met leuke attentie.
   
 • Kinderen t/m 11 jaar: gratis met een 
  begeleidende betalende volwassene
   
 • Start: 15.00-15.30.
   
 • Zonsondergang: 20.04
   
 • Voornamelijk onverharde paden
   
 • Aankomst: tussen 20.30 uur en 22.00 uur
   
 • Start en Finish: tegenover TIP, Boerestreek 23 in Appelscha
   
 • Datum: zaterdag 9 september 2017